Nu börjar skolan på riktigt

Andra dagen på praktiken idag och sista dagen för denna veckan. Fick ett underbart set med halsband och koppel i guld med strassdiamanter till Bonus. Så troligt sött och han är såå fin i det!.... Bild kommer!


Nu börjar skolan på riktigt
med...så jävla segt men ändå skönt för nu kanske man har chans att jobba upp sina bety och prestera bättre vilket jag verkligen behöver. Hoppas att mina nya tag hjälper och det ger mig kraft att veta att det bara är en termin kvar tills studenten. Har redan börjat tänka på balklänning eftersom jag ska låta min klänning bli uppsydd efter eget mönster. Vill inte ha likadan klänning som alla andra. Tycker ärligt talat dom allämna balklänningarna är rätt trista och fula. Njaaa jag vill ha något annorlunda. Har en bekant som känner en som är sömmerska så hon skulle prata med henne och fråga om hon ville sy upp den. Kanon!



Fick något rätt roligt i min inbox idag. "Från admin på moore". Var inne och läste och såg att det var någon kille som har skickat sms från nummret i singelspecialen jag var med i. Så här löd hans "romantiska" sms vilket var rätt gulligt^^

"Om jag är skogenskonung, vill du då vara min drottning i mitt kunga rike? du undrar vem jag är? jo, jag är en 31 årig kille f.. ."

Tjaaa.. jag antar att smset inte var slut där men resten kom inte fram. Gulligt anyway! =)



Är klar med framsidan till Jonas och hans kompis singelskiva med vilket känns otroligt skönt. Den blev dock inte alls så bra som jag hade hoppats på eftersom min dator är paj och inlämnad på lagning, och jag fick nöja mig med mammas dator där bara photoshop 6.0 finns och det känns som ett redigt handikapp eftersom jag använder mycket nerladdade penslar och det inte funkade alls och deviantart strulade... men men. Jonas var nöjd och det är huvudsaken.

image591

Well dax för sängen...
Ha det gött!