Fullmoon today!

Idag är det fullmoon. Skoj! Mindre kul är väl att jag fick 40 graders feber igår och en rejäl halsfluss vilket ledde till att jag fick sitta på vårdcentralen idag. Fått pencillin nu så hoppas jag inte blir sämre på resan ner. Håller på och packa nu och jag hoppas vädret håller sig med. Bussen går kl 00.00 inatt. Så vi ses om en vecka!

Erika har sytt klart min tröjja med som jag ska få på fullmoon. Är sjukt nöjd =)

image570

Sazza på besök

[EDIT] - Detta inlägget är från i fredags.. .

Sazza ringde i veckan och frågade om jag ville träffa henne för att hon skulle till gbg, "The Studio" och bli fotograferad. Första gången för henne, och hon hatar att vara med på kort annars men jag tycker hon var duktig. =) Ska iväg nu och träffa Helle. Sen ska vi hem till Adam, där han och Däcket är. Är jääävligt trött och har egentligen bara lust att sitta hemma, men man får allt ställa upp för sina vänner. =) Bye bye!

image569
- Fina Sazza

Stamp - Elevator

I lördags drog jag med Däcket m có till Elevator, vilket låg i trakterna där jag är uppvuxen. Skoj! Vädret höll sig hela natten och solen kom fram på morgonen och det låg precis vid havet. Skitmysigt!!

image565
- Petra går loss.. .

image566
- The dancefloor änna!

image567
- Me & Bogdan

image568
- Bogdan, Me & Coffe

Fixat för fullmoon

I onsdags så skulle mamma iväg och hämta sina nya glasögon, och då hakade jag på för att köpa in lite grejjs till fullmoon. Blev bl.a en luftmadrass, ny ficklampa och en pump (vilket mamma tyckte kunde behövas till madrassen) ^^ Köpte också nytt halsband till Lukas och han är sååå sööt i det ^^,

image556