Idag har jag varit duktig

Yes idag har jag faktiskt vart lite duktig. Har vart nere på gymmet och tränat mage och lite kondition. Sen var jag iväg och simmade 45 min och därefter solade. Sen åt jag en kycklingsallad *mums*. Är riktigt trött idag. Vet inte varför. Inte van att röra på mig så haha.

Ska snart sova för imorgon ska vi köra till gbg och lämna Bonus hos mamma. Sen åker vi tillbaka till småland. På lördag måste vi gå upp vid senast 7 eftersom vi måste köra vid 9 mot skavsta och flyget. Ska bli naaajs!

Jag hoppas P får ledigt nu näst nästa vecka och 2 veckor frammåt så vi kan styra kosan mot spanien. Allt är ju fixat med hundvakt åså så det hade vart sååå bra!

Har suttit och kollat på gårdar i Texas nu och snacka om att jag är sugen på att köpa en. Åååh. Vi får se vad som händer. :)

Dax för sängen.

- Natti!

Måndag

Idag har jag inte gjort så mycket mer än vart nere i byn och kollat efter solglasögon. Hittade ett par på team sportia. Sen handlade vi lite och gjorde kycklingsallad med aioli *mums*.

Fick timetable för qbase idag. Det börjar närma sig och det ska bli såå najs! Vi var nere och lämnade in mitt linne för trycket som P har gjort. Ska hämta den på torsdag/fre.

På torsdag ska vi hem och lämna Bonus i gbg med.

Nu ska jag kolla klart på ugly betty och sen åka och sola *såå sköönt*.

Shopping i Växjö

Idag har jag varit i Växjö med P. Vi var på jakt efter ett militärgrönt brottarlinne till mig, ansiktsfärg och allmän fönstershopping. Jag kom hem med två linnen, ett militärgrönt och ett spygrönt/gräsgrönt linne som satt perfekt. Dessutom köpte P ett vitt brottarlinne samt ansiktsfärgen vi letade efter till Qbase. Det är inte rätt grön men hon i affären sa att det nog gick att blanda den mörkare med den svarta.

Vi var på mediamarket och kollade på polfilter till min kamera men dom var svinigt dyra. Antar att det blir ebay istället, - garanti.

När vi kom hem igen hade mina shorts kommit på posten *wie*. Dom passade perfekt och är übersnygga, speciellt med hängslerna till.

Imorgon ska vi försöka skicka in linnet för tryck, det som P har jobbat med. Jag hoppas det blir bra. Snart bär det av mot tyskland och jag har hört att det ska bli 20 - 24 grader och sol. Hoppas!!

Nu ska vi kolla på skräckfilm (som jag egentligen inte alls vill pgr av min skräcknojja) , men jag har nog inget val haha. Får sitta med datorn i knät och kolla ner när det blir läskigt^^.

För övrigt har jag blivit helt kär i retrostuket i bildbehandling. *Yummy!*

- Film nu!


- Shortsen , hängslerna, ett av linnerna (det milligröna är dock på tryckeriet) & solbrillorna