Heelt slut

Jag är helt slut efter dagens jobbpass. Jag har sovit dåligt och det kändes som jag precis hade somnat när klockan ringde imorse. Jag har jobbat själv hela dagen och jag trodde aldrig jag skulle få gå hem. Det var så mycket att göra. Jag har dock hittat min drömlägenhet! Så sjuuukt snygg!

Nu är jag iallafall hemma. Riktigt trött i kroppen. Jag ska sätta mig och plugga en liten stund men det dröjer säkerligen inte länge förräns ögonen åker igen ^^. Det blir mer jobb imorgon sen är det heeeelg för min del!


Söndagsfylla

Igår blev det spontanfest. Förfest hos Chris sen Berså. Fredrik var sjukt snäll som körde. Det blev en jäävla fylla för mig. Var full när jag vaknade haha. Jag träffade ett par riktigt trevliga själar och jag hade riktigt roligt med Chris på Berså.

Dock är jag sjukt trött på att ställa upp för människor som bara pissar på en. Sjukt trött på att vara snäll. I fortsättningen är människor lika genomfalska i mina ögon innan dom bevisat motsatten. För det här med att tro gott om alla har inte funkat alls för mig.

Idag har jag mest legat på soffan. Sjukt sleten. Underbara Jonas kom med mat till mig. Jag kan lova att den kom i rättans tid. Det var sjukt gott! Tack baby, i owe you!

Nu blir det strax en dusch, göra lite mat inför imorgon och sedan hoppa i säng. Det blir jobb tis, ons och torsdag. Jag måste hinna sola, träna och plugga i veckan också, vi får se hur bra det går....


Fredag & trevliga poliser

Jag jobbade somsagt igår. Jag hade glömt hur sjukt slitsamt ett städjobb är. Min rygg höll på att gå av på mitten och var helt slut när jag kom hem igår. Jag körde mamma till vårdcentralen eftersom hon varit dålig. Även fast jag var sjuukt trött så var jag sugen på att festa. Jag fick ett meddelande av en kompis att det var spontanfest och jag mötte upp Jonny och drog dit. Det var typ 5 pers när vi kom dit vid 10 och det kom inte många fler förräns vid 1. Det kom några i skogen och jag skrek "oh nu kommer det nån!!!....det är säkert polisen ha ha"....tror ni inte det var det ? ;) Jag kan lova att det var en bland dom trevligaste poliserna jag mött i mitt liv. En var så sjuuuukt skön!! Han tyckte det var lite synd att han jobbade, han blev också sugen på festen haha. Dom stannade en stund och kollade läget och åkte sen.

Dj:sen stängde av musiken när dom kom och polisen sa "nej nej sätt ni på" hahaha. Kan inte alla poliser vara som dom ?

Det var en trevlig kväll men jag var så sjuuukt trött. Min mobil dog och jag kunde inte få tag i taxi. Som tur var dök Daniel upp och körde hem mig, dock inte förräns vid 5-6 så jag somnade nästan på vägen. Men mysig kväll!


Träningen igång igen!

Jag tvingade mig ut i trapphuset för lite trappintervallträning. Jag sprang 8 våningar upp och ner 2 gånger. SJUUKT JOBBIGT! Jag ska dra igång med springningen också. Jag vill ha tillbaka min snygga maage och snygga lår och snygg rumpa!! Jag ska börja äta lite nyttigare också. Vi får se hur länge detta håller. Jag hoppas tll oktober iallafall så jag kommer i min/mina outfits ;)

Det ligger en ny kategori uppe nu, nämligen TRÄNING där jag kommer skriva om allt om min träning. Det är sjukt pepp för både mig själv men  även vänner som bor lite längrebort. Skitbra att följa varandras kurvor och peppa varandra :)

Nu ska jag hoppa i sängen. Jag ska upp vid kvart över 5 för jobb! Det ska bli superkul! Godnatt sötnosar! ♥Magen under förra träningsperioden