3 paket i brevlådan

Idag hade jag hela 3paket i brevlådan. Löööv!! Det var mina efterlängtade lösnaglar (1000st) som jag beställt i  2 omgångar. Trodde inte jag skulle få dom eftersom jag väntat i typ 1 månad så jag blev massa glad. Man fick 2 par lösfransar till som gåva med. Sen var det mina små canes i olika former och färger jag beställt. Jättesöta! Imorgon ska jag äntligen göra nya naglar.

Nytt löshår

Köpte ju mitt förra löshår på tradera där jag fick ca 100 slingor för 400kr vilket är SJUKT billigt. Var inte det bästa håret men med silkdroppar så höll håret väldigt länge. Hade nog vissa slingor i typ 3månader. Dessutom kunde man platta,färga och styla det. Lyckades hitta billigt löshår denna gången med. 50 blonda och ca 20 svarta för ungefär 250kr, vilket är billigt! Ska bleka det blonda löshåret eftersom jag ska bleka mitt egna hår. I stan kostar ca 50 slingor 500kr, så man tjänade in en del på att köpa på tradera!

Tandblekning

Blekte tänderna idag. Fick lite blekmedel av älsklingen. Har beställt ett helt kit dock på 44% med allting till plus uvlampor så hoppas det är bra. Blekte iallafall i 70min utan större resultat. ska testa nu tills blekmedlet jag har är slut och se om det blir nån skillnad ^^. Har bokat tid för spraytanning med + klippning, ska bli skönt med lite makeover. Fick ju mitt löshår med som jag köpte billigt. Ska visa i ett eget inlägg.

Scrapbooking

I brist på annat satte jag mig och gjorde ett födelsedagskort till min brorsdotter häromdagen, som vi ska fira i helgen. Blev rätt gulligt. Var med i creative club innan och då fick man hem scapbooking kit varje månad. Rätt kul :)


Nörd

Jo jag har blivit det. Har sedan en tid börjat spela café world på facebook. Innan jag började spela undrade jag hur alla orkade sitta och spela alla olika "skit" spel som fanns där. Haha men nu är jag fast själv. Spelar varje dag och är helt manisk över att skaffa fler poäng. Har över 100 000 poäng nu och det borde väl säga alla cafe spelare rätt mycket om vilken nörd jag blivit ;) haha