Aqua @ Halloween - För-förfest

Yes. Har vart två hektiska men så sjukt roliga dygn. Festen i Norrköping var gryyyyym! Här kommer lite bilder från för-förfesten innan förfesten. Det är så sjukt mycket bilder så jag lägger upp förfestarbilderna här och bilder från festen i ett annat inlägg imorgon.
Back in Gothenburg

Yes. Är hemma i gbg igen. Känns väldigt konstigt att vara tillbaka efter nästan tre veckor och fick ångest när jag såg dom gråa, trista höga husen igen. Usch. Kände verkligen hur jag otrivs här. Något som var roligare var att träffa mamma och Gizmo igen. Mellanlandar bara här för att lämna av hundarna och hämta lite stuff. Åker vidare mot Norrköping imorron där det blir paaarty! Kom precis på att jag måste ladda kamerabatterierna och sen sova för att orka imorgon. Natti!

Inbrott

Yes. I natt hade P inbrott. Kanske ska påpeka att han bröt sig in hos sig själv. Vi hade vart ute en runda på en houseklubb här i stan och drack måttligt mycket. När vi kom hem gick vi ut med hundarna och kommer tillbaka till porten, utan nycklar. P hade självklart lagt dom inne medans vi hämtade hundarna. Portdörren låser sig vid 22 på kvällen. Klockan var ca 2 när vi kom hem. Alla i huset sov. Det var en jävla tur att han bor på första våningen och att det stod en grill utanför. P fumlade sig upp på den vingliga grillen och drog upp sovrumsfönstret och kravlade sig hyffsat smidigt in. Såg måttligt roligt ut men han klarade det. Sen var det sko-leravtryck på fönstret och golven, så det fick bli storstädning här idag.