Present från ikea

Jag var på ikea med älsklingen idag och hittade desa underbara glas som jag tänkte ge mig själv men tyckte att min bästa mamma förtjänade dom bättre så hon fick dom. Funderar på att åka dit och köpa likadana till mig också^^. Finns i vitt och blågrönt.

Min första nageldekoration

Är klar med min första nageldekoration och det blev faktiskt finare än jag trodde det skulle bli första gången^^. Tyvärr gör bilderna naglarna orättvisa eftersom nagellacket är chockrosa och naglarna faktiskt är mycket finare irl. Jag ska försöka ta en bättre bild imorgon i dagsljus.

UPDATE: Tog nya bilder men färgen blev inte bättre förutom på sista bilden. Gjorde dock om tummarna och la till glitter som blev snyggare. Sista bilden är med första tumnagelvarianten jag gjorde.


Nytt från depend

Fick tre jättefina nagellack från älsklingen idag. Ett chockrosa, ett chockgult och ett lila med glitter. Tack söt :) Sen köpte jag lösnaglar genomskinliga, eftersom mina jag beställt inte kommit än och var så sugen på att testa göra lite nailart.

Projekt - Styla badrum

Efter renoveringen fick jag lilla badrummet som jag får ha som mitt eget. Eftersom det är halvsunkigt så ska jag renovera upp det och styla om det lite. Jag har ju redan fått handfatet och toan bytt och det blev super. Det ska bara målas om och köpa inredningsgejjer. Jag började ialla lite smått på projektet genom att styla kaklet lite. Ser mycket fräschare ut nu.