Bebisvovve

Tänk att mina små älsklingar har varit såhär små
Dom växer fort dom små liven. Tur att det finns kameror :)

Melvin
Melvin 5 månaderBonusBonus idag (3 år)


Selma


Selma idag (2 år)

Fotolek

Lekte lite med tapetprovet och tvingade Melvin stå offer för mina fototest ;)
Tänk vad bra det kan bli med riktiga blixtar. Nu kör jag bara en speedlight 580 II.
Söt är han iallafall eller hur? :)Canon 350D + 50 mm / 1.8 + Canon speedlight 580 II

Tapet val

Var och kollade lite på fondtapet idag. Var bara i en affär så hittade bara en jag gillade. Vill att den ska vara snygg att fota mot. Nu har jag bara satt upp denna här nere med lite tejp, halvt snett med kasst ljus. Men vad tror ni ? Jag ska kolla på lite fler tapeter innan jag bestämmer mig :)

Svårt dock att göra tapeten rättvis på halvtaskiga bilder.. .
Flytt på G

Ja nu händer det grejer. Efter 16 år i denna lägenheten är det dax att ta farväl och flytta till en mindre. Det känns både jobbigt och roligt på samma gång. Eftersom min bror köpt lägenhet med sin tjej och flyttar nu så är det ingen idé att bara jag och mamma bor i en 4a på nästan 100 kvadrat. Mamma har velat ha lägenhet där så länge och nu hade hon riktig tur att få första tjing på en som en bekant tipsade om.

Eftersom jag håller på starta eget och mamma jobbar alla kvällar i veckan och vi knappt träffas på vardagarna så är det riktigt bra att bo hemma.

Vi ska och kolla på lägenheten idag och se vad som behövs renoveras. Jag hoppas den är riktigt sunkig så vi får så mycket som möjligt renoverat.

Det positiva är att jag får större rum med balkong och dessutom får hela rummet renoverat. Jag hade tänkt sätta in en snygg fondtapet och köpa mig en minde studio så jag kan plåta lite roligare bilder. Kommer ju ha lite mer plats nu förmodligen :) Älskar att inreda! ♥


(studion jag funderar på att köpa)

Lägenhets titt idag som sagt...