Nutra luxe lash MD - Resultat efter 12 dagars användning

Som vissa kanske vet så beställde jag serumet nutra luxe lash MD för ett tag sen som ska göra att fransar och bryn växer och blir tjockare. Jag använder det bara på mina fransar och man kan faktiskt se en liten skillnad nu efter 12 dagars användning. Jag har fått fler fransar och dessutom har dom blivit en aning längre. Ursäkta att ena bilden är lite suddig men man ser skillnaden ändå. Jag ska fortsätta i några veckor till och se om dom växer ytterligare.

Melvin har fått en till bästa kompis

Det är så roligt att se hur Stella utvecklas mer för varje dag hon är här. Första dagen var hon jätte låg och rädd, helt förståeligt. Nu efter tre dagar jagar hon Melvin när han får sina ryck och springer runt och hon tycker det är hysteriskt roligt. Dessutom sover hon ihop med Melvin och Selma. Hon är jätteduktig på nätterna. Ibland vaknar jag av att hon gnäller vid 5-6 som i morse. Då hade hon redan kissat lite på tidningen i buren så jag tog upp henne i sängen och hon sov tills jag gick upp vid 10, och så fort jag satte ner henne på gräsmattan ute kissade hon och bajsade. Riktigt duktig för att bara vara 8 veckor. Hon tycker om Melvin väldigt mycket och just nu ligger dom två samt Selma och sover tillsammans. Fångade denna bilden på Melvin och Stella för en stund sen :)


20 % på allt hos E.L.F

Nu för tiden köper jag mycket av mitt smink hos e.l.f. Dels för att det är billigt och dels för att det är väldigt prisvärt när det gäller kvalité. För er som inte vet, så kostar e.l.f's produkter runt 17kr styck. Det mesta jag har beställt har hållit riktigt bra. Jag beställde nog 9 produkter för 200 kr inkl frakt denna gången. I stan får du EN foundation eller mascara för nästan samma pris. Just nu har dom  20% på ALLT om ni uppger koden "BOUNTY20EU". Jag har börjat använda läppstift mycket, som jag i princip aldrig gjorde innan, så jag beställde två st mineral läppstift i olika färger. Dessutom en genomskinlig mascara att ha till plåtningar. Den ger en wet naturlig-look. Den ska bli kul att testa! Jag beställde lite andra saker också som ni får se när dom kommer. Somsagt, passa på att beställ nu när det är 20%. Hemsidan hittar ni HÄR.