Passa på att sola idag!

Tydligen så ska det vara starkare uv strålar än vanligt idag, tidningen varnar för att känsliga personer ska hålla sig inne. Därför ska jag passa på att dra ut till havet och steka i några timmar senare. Jag vill ha fäääärg!!! Efter att jag började med melanotan II så bränner jag mig inte alls lika lätt. Innan räckte det att jag visade mig i solen så fick jag brännskador typ men det är SÄLLAN jag bränner mig längre utan får färg istället. Jag är erhört tacksam över att det uppfunnits. Annars hade jag fortfarande varit genomskinlig. Här nedanför är en före och efter bild innan jag använde och efter jag använt två kurer melanotan II. SJUK skillnad!!


Grill och bad vid aspen

Igår var vi och badade och solade samt grillade vid Aspen. Riktigt mysigt. Bruush hade med sig högtalare till iphone med progg, riktigt gött och barnfamiljerna verkade inte ha nånting emot det haha. Stella badade för första gången också, lite chockad såg hon allt ut haha. Hon hade jättemysigt. Jag tog med ett paraply som hon låg under på mysiga filtar. Hon somnade som en stock efter ett par timmars bus.


Mys i stan

Igår åkte jag till stan med Stella och mötte upp W. Vi gick till hardrocks uteservering och han bjöd på mat och vin, riktigt mysigt! Dennis kom förbi och hälsade med. Efteråt gick vi till bältespännaparken och busade lite med Stella. Hon "hänge" verkligen som ni kan se på ena bilden haha. Så sjukt kul. Hon vägrade släppa leksaken när jag lyfte. Nu ska vi snart åka och bada och grilla ett gäng. Det ska bli riktigt gött! Vi får se om Stella vågar bada, kan ju inte lämna henne ensam i så många timmar pgr av att hon är så liten, annars hade hon fått vara hemma med dom andra hundarna.


Vuuv biljetterna köpta!

Ääääntligen är dom köpta!! Fyfan vad jag läääängtaaaaaaaaaaaar :))) Det ska bli sjukt skoj! Åker med mina bruuuushs!!!! Vi ska bila ner och sen kanske bästaste Jonas också dyker upp där nere. Det kommer bli röj röj och ännu mer röööj! Några ifrån Oslo gänget ska också dit och självklart Thomas Patrovic!!! Vilket camp vi ska bygga!! Vuuv here we cooome, leet's vuuuv!!!