Hårförlängning + Sthlm

Har förlängt halva håret nu. Gör resten imorgon och då lägger jag upp en bild. För övrigt ska vi (Jag,Erika,Sazza,Däcket och Fredrik) till Sthlm imorgon på Technostate. Ska bo hos Natta så det ska bli kul =).

- Sova nu, natti!

Det är inte min dag

Den här dagen hade jag helst vart utan. Var redan grinig när jag var iväg i stan och då gick min klack av. SKITkul verkligen.....skitskor! Så mamma fick komma ner till centralen med ett par andra. Tack mammi <3

Sen missade vi nästan tiden hos Ed och jag ångrar nu att jag inte piercade mig. Aja det kommer fler tillfällen.

Se fick jag reda på att festen som jag sett fram emot hur länge som helst är framflyttad två veckor. Skit säger jag. Så jävla taskigt att komma med det i sista sekunden. Speciellt mot dom som har barn och dyl som har fixat ledigt och dyl för att gå på festen, och dom som bor långt bort som redan har åkt ner eller har köpt biljetter för att åka ner.

Hoppas inställningsgrejjen är ett stort skämt men förmodligen är det inte det.

- Give me som light please.. .

Toppless i badhus?

Kollade nyss på insider om vad folk tycker om att det ska vara tillåtet att för tjejer, vara topples i badhus. Och jag tycker ett starkt NEJ.

Varför?
Jo jag har rätt många anledningar tror jag. För det första tycker jag det är riktigt osmakligt med en massa tuttar överallt i ett badhus där man faktiskt inte kan gå iväg bakom en klippa och bada ifred. Det är faktiskt inte alla som har snygga bröst och det är tjejer och tanter från 15-80år som är på badhus. Ett par hängpattar ner till golvet är kanske inte det sista man vill minnas när man lämnar badhuset.

Tänk också på alla män och gubbar
som faktiskt tänder på det. Tänk om det är en 17årig flicka som går toppless och det är en pedofil som runkar i duschen efteråt och kanske förföljer henne sedan. Inte så kul kanske.

Dessutom drar det till sig mycket mer uppmärksamhet än en kille med bar överkropp. Det finns faktiskt nudistbad för dom som vill visa upp sig.

Jag tror att om man är toppless på badhus är det endast för att visa upp sig, en bikiniöverdel är inte direkt jobbigt att ha. Jag hade nog inte gått och badat i badhus mer i så fall. Jag hade nog känt mig illa till mods och jag har inget emot bröst. Jag tycker tjejer ska vara stolta över sig själva men jag tycker inte ett badhus är rätt ställe att visa brösten på.

Stranden däremot har jag ingenting emot topplesstjejer. Stranden är en helt annan sak för mig och där har jag inte ont av det.

Och allt snack om diskriminering. Bullshit! Ska jag säga att det är diskriminering att jag inte få gå naken ute på stan? Det är samma sak här. Det lämpar sig inte och det är osmakligt.

Nej hoppas verkligen inte det går igenom! Jag tycker badhusen är bra som dom är!

L&D Bliss Live

Jag var iväg på Bliss son spelade live i söndags, och plåtade. Inte klara med alla kort dock. Fick låna en blixt som jag kanske får köpa hyffsat billigt och bilderna blir beydligt bättre!