En människa blev en ängel.. .

Så tungt när människor försvinner. Speciellt folk man känner/pratat med. Även fast man inte känner personen så bra så känns det tungt. Det är så orättvist. Hur kan en människa bara försvinna? Snackade ju häromdag och nu är du bara borta.. . Gud har tagit tillbaka en av sina änglar. Vi hade på tok för lite tid att lära känna varann. Vila i Frid Jonas!

image421

Liseberg

Igår var vi på Liseberg med klassen. Var inte såå många som var med från klassen. 9 pers, dvs halva ungefär. Men roligt var det. Jag åkte upp i spinrock och eftersom jag har höjdskräck fick jag panik. haha men jag överlevde. Har aldrig gått Gasten innan men blev övertalad och det va inget jag ångrade. Så GRYMT kul. Har ni inte gått Gasten så MÅSTE ni göra det. Jag höll på kissa ner mig av skratt när dom skrämde oss. Speciellt när galna Cicci bakom mig skrek som en stucken gris då och då ;) . Självfallet sprang jag in i väggen på vägen ut eftersom spöket jagade oss och Cicci var hysterisk så blev jag rädd och missa väggen. Haha min arm mår inte bra idag! =) Men kul hade jag med allihopa, speciellt min lilla rödtott =)

Bild nr 1 - Jag och rödtotten =)
Bild nr 2 - Just me
Bild nr 3 - Jag och Carro i spegelhuset
Bild nr 4 - Vettan,Barbie, Me och Cicci
Bild nr 5 - Jag & Barbie i Jukebox
Bild nr 6 - Kollerado is the shit!


Projekt Lukas trimm

Idag har Lukas vart inne på trimmet. Det behövdes kan jag ju säga! Men dock inte sååå kort. Han har aldrig vart så kortklippt innan men jag börjar vänja mig nu och tycka det är rätt fint. Men måste erkänna att han ser ut lite som en chinese crested.


      Före               Efter