Sjuuuk kväll!

Igår ryktades det om att Avicii skulle spela på Push så vi bestämde oss för att dra dit. Vi förfestade lite hemma hos dom bästa några stycken, riktigt trevligt sen drog vi mot stan. Jag träffade nicklas på bussen och var på väg att slå honom när han drog tag i min arm eftersom jag trodde det var nått fylledrägg haha :)) Snälla Linus satte upp oss på listan och vi lyckades få in två till efter att jag tabbat mig om fri entré. Mina blonde moments kommer allt tätare ;)

Det blev heelt sjukt drag när avicii spelade. Shit asså. Jag fick gå där ifrån flera gånger för det var sjukt varmt. Jag har aldrig sett så mycket svettiga människor innan och jag kan lova att jag aldrig känt mig äckligare än igår :D Tur jag har my girlfriend som svalkade mig med is ;) Jag var riktigt bra i gasen igår och lyckades supa ur min näspiercing vilket inte är första gången. Danne har varit så snäll och köpt en ny till mig idag så det ska bli spännande och se om jag får i den sen :D

Jag har dödat den mesta bakfyllan nu och snart är det fest igen eftersom Sulle fyller 20 idag blir det brakfest :)


Hemma igen!

Yes nu är jag hemma igen (redan i måndags natt) från en sjukt fett bred röjjig regnig och blåsig festival haha. Jag hade sjukt kul även om vädret inte var på vår sida. Jag var där med underbara människor och det var helt insane bra musik! Vi lyckades köra 4 timmar fel på dit vägen och 3 timmar fel på hemvägen MED GPS. Hahaha! Jag kan lova att alla ville lägga gpsen under däcket och köra över den 10gg om. Jag har filmat en del och ska försöka sätta ihop till en liten film och lägga upp sen :)


Vuuv here we come!!

Detta är ett tidsinställt inlägg och nu sitter jag och mina bruuush's förhoppningsvis (eller ja, vi SKA sitta) i bilen påväg till Tyskland och Vuuv!!;) Det ska bli 3 sjukt roliga dagar på festivalen. Jag har med mig kamera så ska både filma och och ta kort. Vi hörs när jag kommer hem igen :) Puss!