God Morgon.

Ja nästan iallfall. Har inte hunnit vistas så mycket här. Myyyycket att göra tyvärr. Tog mig faktiskt tid att blogga idag även om jag borde ligga i sängen eftersom jag ska upp vid 5 imorgon *hua*. Jag ska iväg med 3 tjejer i klassen och sminka modevisning imorgon så kommer va bort hela dagen.

Vad har hänt annars?
Mest skola och sådär. Blev lite fest förra helgen. Eller ja rätt rejält och kände att jag verkligen behövde det. Samtidigt kan man inte släppa allt helt eftersom man har hundarna hemma vilket kan vara rätt jobbigt ibland, men som tur är finns mamma och hjälper till. På fredag blir det mer fest och hoppas det håller i sig tills på lördag. Vi får väl se vart planet landar.
Jag har iallafall handlat idag, och gjort iordning min kycklingsallad som jag tänkte ta med mig imorgon. Ska ut me hundarna, duscha och sen sova tror jag. Måste sova dom få timmarna jag får sova inatt. Bilderna som bjuds på är från helgen. Har världens skönaste video men vet inte om jag vågar lägga upp den här *höhö*.

Ajöken!Busy days.

Ja det har varit lite dåligt med uppdatering men jag har helt enkelt inte haft tid. Tack till Yvette som tipsade blogg.se om mitt kakinlägg och tack alla som kommenterade! Det är alltid lika roligt :)

Vad har hänt i helgen? I fredags blev det fest med Däck på F-öl. Träffade även massa andra där, hade superkul. Jag kom inte hem förräns vid 8 på lördagsmorgonen och var reeedigt trött då. Sov bara ca 2 timmar pgr av att jag inte mådde så bra (nej inte bakfull^^). Blev hemma hela lördagen. Låg på soffan och kollade tv och käkade godis - mys! I söndags minns jag inte vad jag gjorde faktiskt. Lite skolgrejjer och sådär.

Färgade även håret i fredags. Tänkte bleka ner det och färga det så här, men det blir ju inte blont när man färgar rött hår utan som bilden nedan. Klippte till luggen igår med. Nu måste jag plugga! Utbildningen går bra och det blir bara roligare och roligare :) .

 

Alla hjärtans dag

Jag har verkligen aldrig firat denna dagen. Ser den mer som en deprimerande dag för oss som är singlar. Jag hade nog inte ens kommit ihåg denna dagen om det inte hade vart en massa tjat om den. MEN! Imorse ringde telefonen. Det var ett blomsterbud som hade blommor till mig. Jag undrade självklart vem det var ifrån eftersom jag aldrig fått blommor på alla hjärtans dag innan. Jag hade mina aningar och jag hade rätt ;) . Blommorna kom vid 21.00 och dom var helt underbara! Tack M :) Jag blev verkligen SUPERGLAD och uppskattar det till 110%. Puss på dig!