Dagens skratt

Haha jag kan faktiskt inte låta bli att garva. Alla har väl någon gång fått en spydig ANONYM kommentar. När en kommentar är anonym bevisar det bara att personen inte kan stå för vad den skriver, vilket är rätt patetiskt! Något som är ännu mer patetiskt är att personen kommeterar ett ord som den inte ens vet har för innebörd. Kanske ska läsa på lite bättre va innan du kastar ut dig saker ? ;)

För det tredje så står faktiskt IP adressen i kommentaren och det är faktiskt inte så svårt att ta reda på vem du är och vart du bor. Tänk på det i framtiden, smarthuvud ^^. Sen kan du alltid växa upp en smula med, det skadar inte. För just nu har du bara skämt ut dig själv och sänkt dig till en lägre nivå ^^ .

Lördag

Idag har jag och Däck vart hos Ed och piercat oss. Däcket gjorde tungan och jag gjorde en medusa som jag har velat ha sååå länge. Fick den av Däckis i födelsedagspesent. Tusen tack gubben!!! Jag är supernöjd. Väntar bara tills jag får byta stav och kulstorlek =)

88247-1388
När jag kom hem va äldsta brorsan här med sin familj + mamma, andra älde brodern + tjej. Sen kom syrran med så det va skoj! Fick 1700kr + två tröjor, 2 linnen och ett par leggins och en jättefin blomuppsättning. Massor med fina saker. Tusen tack allihop =)

Ska ut på party ikväll med Däck och Heeb. Måste börja fixa lite.

- Have a good night!