Tips - Köpt två dust it för 149:-

Jag måste tipsa om en sida jag ramlade in på inom makeup & skönhetsvård. På Baresso shop kan du köpa två dust it för bara 149 kr. Hur sjukt billigt är inte det ? En dust it brukar ligga på ca 170 kr. Dessutom ligger frakten bara på 29 kr. Dom har massa andra produkter för hår, ansikte, smink mm. Hemsidan hittar ni HÄR. För er som inte vet vad dust it är, så är det ett slags puder du häller i hårbotten och masserar in och det gör att ditt hår får mer volym. Mitt hår är heelt hopplöst och det finns inte direkt några hårprodukter som får det att ligga kvar när man har stylat det. Dust it är det enda som funkat i princip. Jag kanske kan lägga upp en före och efterbild sen när dom anländer så får ni se skillnaden.

Nya linser

Jag var inne på en sida för linser igår och surfade runt och hittade dessa sjukt snygga linser som förstorar ögonen. Jag har hört talas om dom innan och dessa gör att du behåller din egna ögonfärg men adderar svart runt. Jag är ju svag för svarta linser och vampyrer och dyl ;) Så det ska bli kul att prova dom när dom kommer.

Party

I helgen var det fest. Först förfest hemma hos dom bästa och sedan begav vi oss till Genesis. Det är synd att lokalbytet tog bort mer än halva känslan av festen så kände mig inte jätte pepp. Men tur att var där med underbara människor.

Nu jävlar

Ja nu händer det fan saker efter tre år! Haha har nämligen börjat övningsköra igen. På tiden va? ;) haha. Jag har inte riktigt haft någon att köra med men nu har mamma en snygg ny bil så nu har vi bestämt att vi ska köra varje helg. Mitt mål är att ta mitt körkort innan augusti. Kanske omöjlig kanske inte. Men med tanke på hur sjukt jävla bra jag körde i lördags så är det inte omöjligt. Var ute och körde på lite småvägar och jag har bara kört med växlar typ 2 ggr för 3-4 år sedan, annars har jag bara kört automat vilket jag kan köra lika bra som vem som helst. Jag hade panik innan jag satte mig bakom ratten pgr av växlar och koppling. Det är sjukt mycket att hålla reda på och har känt att jag aldrig kommer fixa det men väl bakom ratten gick det hur bra som helst. Och det bästa av allt var att det var SJUUKT roligt! Wiee ser fram emot nästa lördag!