Dax att tänka om

Igår var det party party. Först förfest hos dom bästa sen iväg till röda sten. Jag kan säga att det blev för mycket sprit för min del. Fyfan vad jag har mått idag. Minns inte när jag var såhär dålig sist. Så nu blir det nog att tänka om. Jag ska försöka att inte dricka så mycket mer. Jag tycker inte det är värt att förstöra en hel dag och må dåligt. Skickar med en bild från igår.

All natural

Jag har alltid haft svårt att visa mig utan smink. Jag tycker det är jättejobbigt. Ibland sminkar jag mig när jag bara ska gå till affären och handla. Haha helt sjukt egentligen men jag är så mån om hur jag ser ut. Så nu ska jag göra något jag inte gjort många gånger, visa mig utan smink. Det känns lättare nu när jag har förlängt fransarna och solar en del. Jag får mycket bättre hy när jag solar. So here you go!

Inget ont som inte har något gott med sig

Jag köpte ju världens sötaste hotpants häromdagen. Bonus har ju nån fetisch för att tugga sönder underkläder och tror ni inte han hade dragit ut mina nya hotpants ur tvättkorgen och tuggat sönder dom? Så typiskt! Så jag begav mig till backaplan igår för att köpa nya. Dom hade inte bara min storlek utan dom hade flera andra motiv som dom inte hade i stan så jag köpte tre par. Ett par likadana med sailortema och två andra. Jag kanske borde vara glad att han gjorde sönder dom ? Fick ju två nya par på köpet ;)De nya paren

3 nybadade hundar

Nu har alla 3 hundarna badat och det var behövligt! Bonus fick jag jaga för att få föna. Han gömde sig bakom soffan. Melvin gömde sig under handduken. Selma var den enda som motvilligt stod kvar och lät sig fönas och borstas. Men nu är dom rena och luktar gott!När en detalj förstör allt

Hade gillat denna bilden starkt om jag inte såg ut som en dragqueen tack vare mina ögonbryn som jag har en tendens att trycka ner. Man borde sitta med en spegel framför samtidigt som man plåtar. Nåja, det kan inte bli bra jämt. Men det är irriterande när hela bilden hade blivit så bra om det inte vart för den lilla detaljen. Ni som plåtar vet hur störande det är när en liten grejj förstör hela bilden. Oskärpa och fokus har en tendens att förstöra för mig. Morr!