Fredag

Idag är det fredag och det är sååå skööönt! Har friluftsdag med skolan idag så jag och några till tänkte dra till frölunda ruddalen skridskobana. Inte för att jag någonsin åkt när jag vart där men det är rätt kul att kolla på alla som ramlar ;)

Jag och Linnéa ska bara vara där en stund sen ska vi bege oss mot stan och checka lite affärer. Sen ska vi till Gamlestan eftersom jag har en tid bokad där och jag är måttligt nervös ;) Efter det är gjort ska vi till hisingen och se om det finns någon tatueringstid ledig för Linnéa så hon kan få ligga under nålarna för första gången ;) .

Ikväll kommer Linnéa och Ellie hem till mig för vi ska på Prisma. Hoppas Linnéa gillar klubben. Jag tvivlar på att hon inte gör det =)

Fint väder är det också!

EDIT:

Nu sitter jag hemma med Linnéa. Vi har vart hos Ed och jag har piercat mig. Gjorde jävligt ont och mamma gillade det icke haha.Jag ska med Linnéa snart för hon ska tatuera sig =). Sen ska jag hem, färga håret och sen kommer Linnéa hit för att förfesta lite. Skojjsigt!!! =)

image1225
- Maó

88247-1226
- Linnéas tattoo

Test

Gjorde ett lumpentest. Här är min "profil" jag fick.

Hälsa och fysik
Du tar det lugnt, det är bra. Du verkar inte stressas av den allmänna hetsen att träna varenda dag. En måttlig dos motion rekommenderas ändå för att förebygga sjukdomar framöver. Bra tips om kost och träning hittar du på madeinlumpen.se

Logik
Du har antagligen bra resultat både i naturvetenskapliga och humanistiska ämnen. Med ditt sinne för strategi och logik skulle du kunna bli en bra mellanchef inom exempelvis vårdområdet eller trivas att arbeta med administration.

Språk
Du har en bra språkförståelse och kommer antagligen inte ha några bekymmer när det gäller fortsatta studier. Med övning kommer du att kunna uttrycka dig mycket bra och ha arbeten där kraven på uttrycksförmåga är hög. Det kan vara yrken som handläggare, utredare och lärare.

Personlighet
Du verkar öppen, positiv, social och initiativrik. Du lär nog inte få några svårigheter att leda en grupp eller att bli chef en vacker dag. Med din personlighet får du nog heller inga problem att ta dig fram i det ständigt föränderliga samhället, eftersom du antagligen gillar omväxling och utmaningar.

Test du med

Skit torsdag!

Dagen börjar som ett helvete. Först försover jag mig för den jävla klockan inte har ringt! Sen märker jag att min näspiercing har trillat ut och jag inte hittar smycket. Dessutom har mamma slängt mina andra piercingsmycken som låg i badrummet så nu fick jag trycka i ett större örhänge + att hålet vuxit igen och det gjorde rövont! Sen inte råga på det så åkte gardinstången ner 3 gånger och sista gången slog den ut mitt vattenglas som åkte ut över både mina böcker och halva sängen.

Har ingen lust med skolan alls idag. Är på svinigt humör på grund av den JÄVLA gardinstångshelvetet! Billig jävla skit!! Sen gör min näsa skit ont!

Så nu skiter jag i första lektionen för jag måste köpa ett jävla nytt smycke.

- ARG!!