Torsdag - Vill inte, skiter i't!

Har vart i skolan idag och stormen började redan då. Riktigt irriterande! Har haft ont i halsen ett par dagar nu. Det blev inte bättre av att jag ansträngde mig på gympan så det kändes som jag skulle kräkas upp mina lungor. Nu mår jag sämre utöver det. Roligt värre! Har jobbat idag med. Skulle egentligen ha prov imorgon klockan 8. Vilket betyder att jag måste gå upp kvart över 5, och när jag mår som jag gör nu kan jag ju bara meddela att jag skiter i det jävla provet. Läraren är helt väck i skallen och tar inte prov på det vi läst ändå. Så känns som jag slänger bort en chans att kanske bli lite friskare på ett ytterligare IGprov.

För övrigt höll stackars Bonus på att lyfta i stormen. Han va helt förskräckt av de kraftiga vindarna. Jag håller på lära honom tricket snurra nu vilket han sakta börjar förstå. Han spinner runt och skäller och är helt exalterad ^^.

Nä!
Nu ska jag sova. Natti!

Onsdag - duktig

Idag har jag vart i skolan som vanligt. Jag har faktiskt varit extra duktig idag och ett problem mindre har lättat mitt sinne. Var på UM's öppet hus och pratade med barnmorskan samt testade mig. Ska tillbaka om 2veckor igen och göra ett par fler tester. Lika bra att göra alla tester som går så man slipper oroa sig i onödan. Kändes skönt iallafall! Har tänkt gå dit nu rätt lång tid men inte fått tummen i röven. Det är min sprutfobi som tagit över men nu fick jag emlaplåster så jag får väl överleva det sticket. Barnmorskan var superduper gullig, så hon kommer nog få blodprovet mindre dramatiskt.

Har för övrigt vart med mamma ute en sväng. Vi var iväg och köpte en ny hylla till hallen men när mamma skruvade ihop den var en gänga helt skev så vi får byta den. Typiskt! Vi var inne på zoo bäckebol och köpte lite godis och så till Bonus. Kollade även regntäcken, jackor och selar men det var svindlande dyrt! Puppia säger jag bara! Vi var inne på Jysk och kikade på möbler och dyl. Hittade en rätt okej garderob för tusen spänn. Najs najs! Kanske ska köpa den sen? För övrigt var vi inne på Claes Ohlsson och mamma införskaffade sig ett nytt tangentbord samt mus vilket verkligen behövdes!! Vi köpte tre lasermusmattor med till varje familjemedlem. Efter det åkte vi till Kappahl för att kolla kläder till mamma. Hon köpte ett par snygga jeans. Äntligen har mamma börjat shoppa kläder åt sig själv! Det var på tiden så jag försöker peppa henne extra mycket till det hon måste införskaffa^^. Vi köpte pizza med och jag mår fortfarande illa. Urk. Måste börja äta nyttigt. Kan faktiskt inte fortsätta såhär. Har för övrigt jobbat ikväll med. Riktigt segt men pengar smakar alltid bra. Sista gången imorgon. Måste betala mina räkningar imorgon med samt boka tid på nagelsalongen inför studenten. Men nu ska jag sova. Orkar inget mer nu.

- Natti alla goa själar!

Tisdag

Haft med Bonus till skolan idag.  Vi har haft djursjukvård hela dagen. Gick bättre än väntat. Han skötte sig bra när han var ensam i boxen och hade tydligen sovit en stund med. Han har latjat med massor med hundar idag så han är helt slut nu. Han har sovit sen vi kom hem haha. Jag har också vart rätt trött. Gick upp strax efter 5 imorse. Somnade en stund innan jag stack iväg och jobbade. Ska snart sova för natten med. Ruskigt trött!! Det har vart en lång dag!