Lite vett och etikett tack!!

Är så himla trött på alla killar där ute som inte kan betée sig som folk! Och det är ingen liten skala kan jag säga! Är det verkligen okej att taffsa tjejer på röven ute på krogen precis som om vi gillar det ? Jag gillar det inte iallafall. Blir så jävla arg och känner mig så grymt smutskastad precis som om man var en leksak. Var är alla vettiga killar som verkligen bryr sig om insidan, som inte bara är ute efter ett jävla ligg?! Finns dom killarna ens? Jag har aldrig träffat en sån. Inte på krogen iallafall. Tur att man inte är där alltför ofta. Ett annat exempel som jag stör mig sååå redigt på. Man bestämmer träff med en kille och man ska hitta på något för att lära känna varann. Hur tänker då ni tjejer ? Tjaa en film och småprat? Ja då är ni ensamma om denna tanke. I killarnas tankar snurrar andra saker som mer liknar sex,orgasmer och doggystyle. Förvånade?! Borde ni inte vara. Den nya generationen av killar har ett outvecklat system där bara mat,träning,sova,bilar och sex räknas in. Wow säger jag! Visst kan det va kul med lite rajtantajtan någon gång, men inte när det är det enda killar tänker på. Och jag vill inte höra "men alla är inte sådana". 99% av gbgs killar är sådana. Se bara deras betéendet ute på stan en lördagskväll. Fulla och odrägliga. Jag var med om en kille som klängde sig fast på mig när jag skulle gå hem en gång. Jag fick rycka mig där ifrån, och eftersom jag inte var intresserad av honom så sa han massa fina ord till mig som "jag hoppas att du dör", han skrek det säkert i 50 meter. ^^ Nej lite vett och etikett killar!! Allt är så jävla sexfixerat nu för tiden och ute på krogarna borde det egentligen hänga en skylt där det står "Kom hit för att hitta ditt natts knull". För det är ju nästan så det känns när man går ut på krogen. Jag trodde man gick ut för att ha kul, dricka dansa och umgås med sinna vänner. Istället blir man smutkastad med äckliga taffsningar och odrägliga kommentarer och får noll respekt om man tackar nej till ett sexuellt erbjudande. Att svara på en kille när han startar en konversation är detsamma som "hey, jag är med på att hångla loss med dig, och kanske fortsätta med lite rajtan tajtan i sängbingen".

Måste man flytta till en anna planet för att få behålla sin värdighet och bli behandlad med respekt ?

Fullmoon - Betalat och klart


image536

Äntligen är fullmoon biljetterna betalade och klara! Ska bli så fett kul att åka! Sett fram emot denna festivalen i ett halvår nu. Var där för 2 år sedan och hade grymt kul och ska ha såå mycket roligare nu! Kul att Hanna hänger på med. Well nu ska jag färga håret. Ska förlänga det snart igen, är alldeles för kort nu och trivs inte alls i längden =/ . Men får ta en sak i taget.

Tjuvlyssnat.se

Barnet: Men jag viiill ha godis mamma! Viiill!!
Mamman: Om inte du är tyst nu så dör Björne!
Barnet blir mycket tyst.Pendeltåget är smockfullt i eftermiddagstrafiken. Strax innan Rotebro stannar det och en ur personalen tar till orda i högtalarna.
Högtalarröst 1: Det står ett tåg på samma spår som vi en bit längre fram. Och det är på väg hitåt. Så det är en form av chicken race det här. Får se vem som vinner?
Det sprakar till när han bryter ?sändningen? och en ny röst hörs i högtalarna.
Högtalarröst 2: DET ÄR ABSOLUT INGEN FARA! Vi kommer snart att fortsätta mot Upplands Väsby. Mot Upplands Väsby. Tåget går mot Upplands Väsby.Propert klädd man ~20 har pratat i telefon i ca 10 min. Plötsligt börjar han klappa lite på fickorna som om han letar efter något. Han ser snart mer och mer panikslagen ut.
Mannen (i luren): Vänta ett tag.
Mannen (högt, till övriga passagerare): Vart är min mobil?! Har någon sett min mobil?! Hjälp mig hitta den, snälla!
Mannen börjar krypa runt på golvet, medan övriga passagerare betraktar honom med allt större skepsis. Efter en liten stund rycker han till, tittar på luren i handen och för den mot örat.
Mannen (i luren): Ja, hallå igen. Det var inget.En tjej ~25 går in på Ica och har sitt barn, iklädd en rosa mössa, i en sittvagn. En äldre dam kommer fram och lutar sig mot barnet.

Damen: Nämen gud, vilken söt liten flicka!
Tjejen: Tack, men det är en pojke.
Damen (tittar upp och fnyser lite): Men varför har han då en rosa mössa?
Tjejen (svarar trött): För att han är bög.

Jag lägger mycket tid på smink.

Jovisst gör jag det. Varför? Går inte ut utan smink. Hatar att visa mig ofräsch och ful. Sen älskar jag smink. Ägnar 1-2 timmar på smink och hår om dagen, dock inte dom dagarna jag bara är hemma. Visst är det jobbigt att sminka sig ibland pgr av att det tar så lång tid men kan bara inte gå ut utan smink. Dumheter tycker ni kanske. I don't care. Har fått höra så mycket skit om mitt utséende sen jag var liten så det har satt sig rätt hårt. Kan vara skönt att gömma sig bakom allt smink och faktiskt känna att man är fin. Har perioder med olika sminkningar. Just nu blir det rätt mycket mörkt. Här är en bild från igår.

image529

Grattis mor!

Idag när jag vaknade var både min brorsdotter och min mamma borta. Det visade sig att min brorsdotter redan hade åkt hem och min mamma var och tittade på en bil som hon också köpte. Jag fick se bilen när hon kom hem och åkte med en sväng. Ett riktigt kap och riktigt fin för det priset. Mamma är överlycklig och jag är glad för hennes skull. Får se hur länge den här bilen är hel bara.

Grattis mor!