Makeup - Fashion med Naga

Här kommer 2 bilder från när jag sminkade för Anders när han och Gun plåtade Iza och Vilde.

Foto: Anders Albihn Makeup: Martina Gustafsson Modeller: Vilde & Iza
Here is two pics from the makeupjob i did for Anders when he and Gun Nord photographed Iza and Vilde.
The photos over is photographed by Anders, makeup by me and models are Vilde and Iza.

Sommarvärmen är äntligen här.


Det har varit så sjukt varmt denna veckan, i looove it! Jag hatar kylan och jag hatar mörka gråa kvällar och att frysa. Därför njuter jag till 100% nu när det har vart såpass varmt att man kan gå utan jacka och ändå nästan dö av värmeslag. Man blir så mycket gladare och får mer energi till allt nu när det är så varmt och fint väder. På vintern sitter man nästan med en snara runt halsen och bara väntar på sommaren.

Snart är det dax för spanienresan med. Det är ca 1½ månad kvar tills vi sitter på planet med paraplydrinkar och shorts. Det ska bli riktigt jävla gött. Min första riktiga solsemester så jag hoppas att det blir 25-30 grader. Det kommer bli massa sol, bad, aktiviteter och festande. Ska ta med båda kamerorna. Den stora kameran får dock stanna på hotellet på kvällarna om inte hotellet ligger jättenära klubben så man kan ta lite kort och sedan springa och lämna den så man slipper bära runt på den eller supa bort den.

Jag har fått lite fart på mina starta eget-planer med. Jag har lyckats komma en liten bit på vägen och det känns bra. Jag hoppas att mina planer går vägen. Nu ska jag rasta mina doggs och sen kanske sätta mig ner och se om jag kan hitta någon kul bild att retuschera.

I love that the heat has come and in 1½ month im sitting in the plane with my drink,
on my way to spain. Im sooo excited!

Min ögonsten x 2

Jag tog med mig kameran och hundarna ut i skogen idag vilket resulterade i en trött Martina och nya bilder.
Här kommer två på min ögonsten Bonus.
Took my dogs and my camera and went out to the wood.
Here is two pictures on the apple of my eye, Bonus.

Ny bloggdesign.

Jag fick ett ryck och gjorde en ny bloggdesign. Var dock ett j*vla knåp att få allt och stämma och fungera. Gav nästan upp en stund, men nu funkar det.

För övrigt har jag vart hos Chris en sväng ikväll. Var meningen att vi + 2 till skulle dricka lite och ha kort-maraton men dom andra dök inte upp så vi glodde på dude were is my car och halva resident evil innan jag tyckte det var dags att bege sig hemmåt. Jag håller på att fixa lite fryspizza i ugnen sen ska jag sova. Tänkte dra iväg till slottskogen imorgon och ev grilla och umgås med vänner. Bjuder på en apsöt video innan jag ska sova. Någon som förrästen vet vad detta djuret kallas?

- Natti!


The blog is up with some new design. I hope you like it.
Check out this cute video too. Is there someone who knows what this animal is called ?