Ny gadd - första sittningen

Igår var jag hos M och började på mitt ryggprojekt. Satt i 4½ timmar denna gången men ska dit igen så fort det läkt och fortsätta då vi har en del kvar. Men detta hann vi denna gången. Kan ju säga att det var måttligt skönt att tatuera över ryggrad och revben *aj* men vad gör man inte för att vara fin? :) . Tyvärr så fick vi ingen bra bild men dessa får duga. Den är sååå mycket snyggare irl! Måste säga att M är sjuukt duktig för att inte ha tatuerat så länge.


Nytt i fest garderoben

Satt med Sandra igår och spanade lite kläder. Både jag och hon är behov av nya festkläder. Jag hittade flera set jag vill ha men börjar med detta. Beställde en miniklänning som jag tycker är otroligt snygg samt nya fluffisar som går över knäna som var übersöta och dessutom riktigt billiga! Sandra beställde ett jättesöt vitt bling kjol set med en top samt vita/silvriga fluffisar. Dessutom beställde hon löshår som jag ska sätta i på henne sen. Hoppas det hinner komma innan nästa fest så man kan ha lite nytt på sig :) Ska beställa fler fluffisar sen tror jag. Hittade ascoola i 2-3 färgat och ett vitt sjukt snyggt set som man bara måste ha på sig i spanien i sommar :) .

Det börjar löna sig

Jag började med brunmedlet nu för ca 2 veckor sen igen. Jag var så blek att det var ens jobbigt att gå i t-shirt eller linne bland folk. Man känner sig så ofräsch och jag skäms verkligen när jag är blek för jag är nästan genomskinlig. Började iallafall med kuren igen och har nog kört 12-13 ggr nu + 3 solningar och jag börjar verkligen få färg. Har nog inte vart så brun förutom när jag spraytannat mig och det håller ju typ ngr dagar. Ska bli gött att vara lite brun och fräsch nu, speciellt eftersom jag ska gadda mig på lördag :) Såhär blek (första bilden) var jag innan. Andra bilden är tagen idag. Notera att jag ALDRIG blir brun annars. Tack den som uppfann brunmedlet!

Nytt yttre

Idag fick jag hem min nya jacka som jag väntat ett litet tag på, den satt perfekt och är supersnygg! Sen har jag förälskat mig i skorna jag beställde till mamma. Har beställt ett par till och hoppas att dom leopard färgade också finns kvar för dom vill jag verkligen ha!