- Minus kg

Har allt lyckats gå ner till 52.6kg. Borde väga mig på morgonen istället för på eftermiddagen då man tryckt i sig massa mat och kakor ^^. Börjar bli brun med och det känns gött! Ska försöka börja med en ny fettförbränningsmetod och se om man kan få lite mer magmuskler nu på sommaren. Känns skönt när man har någon där som gör att man blir peppad. Mer muskler åt folket!


Min porris Foto: By me

Home from spain


Japp, nu är jag hemma från spanien. Har varit en vecka fylld med sol,värme,bad och fest. Har varit fest varje dag, bla beachparty och skumpartyn. Har vart riktigt kul men det är skönt att vara hemma hos nära och kära. Borta bra men hemma bäst :) Fler bilder kommer.

Viva la spain

Ja, nu ar vi inne pa andra dagen i spanien. Helt underbart! Ca 30-35 grader i solen, asgott i vattnet och en massa party! Igar lag vi pa beachen och solade + badade, och sedan blev den en powernap och fest pa det. Jag stannade inte jatta lange for jag va sa trott.

Idag har vi legat pa beachen och solat sen var vi pa skumparty och sag cally gage - asnjas! Jag har nyss kakat och om en timme eller tva ska vi pa festen. Imorrn spelar darren styles och da kommer jag dreggla haha.

Har lyckats branna mig idag den lilla stunden vi va pa beacen men jag hoppas det gar over till en snygg branna^^.

Kan tyvarr inte lagga in nagra bilder men far gora det nar jag kommer hem.

Puss!

Framme i sthlm.

Yes, nu är jag framme i regniga sthlm efter 6 timmars bussresa. Som tur var sov jag dåligt i natt så jag sov det mesta av bussresan. Är dock ûbertrött nu och lär säkert somna inom snarast framtid^^.

Vet inte om jag kommer blogga nått mer innan jag åker, annars kanske jag bloggar nått i spanien om jag har tid.

- Adios!